Aventurile lui Vizoo

In tara lui Vizoo, copii, parinti si animale stiu sa petreaca si sa-i imbie pe toti ceilalti la distractie. Nimeni nu sta pe bara bosumflat, toti se prind in fel si chip de jocuri, spun glume si povestioare pline de talc.


Tara lui VIZOO: VIS..ZLANDIA

VIZOO s-a nascut intr-o tara atat de indepartata – pe nume ViS..Zlandia , unde NOI TOTI PUTEM ajunge acolo, si doar cu gandul… in VIZLANDIA domneste o lume a gandurilor bune si a ideilor marete! In tara lui VIZOO, cica nu sunt geruri napraznice niciodata si nici arsita sa te topesti, soarele mangaie bland toate fapturile, iar serile sunt pline de adieri inmiresmate de la florile ce cresc pretutindeni. Catre seara, parintii isi rasfata copiii cu povesti pline de talc, iar animalele se strang pe langa oameni, cu care sunt bune prietene. De altfel, toate vietuitoarele de acolo se aseama cu oamenii intr-o sumedenie de privinte. Au casutele lor, isi ingrijesc odraslele cu multa dragoste si, mai ales… le spun tot felul de istorioare ce pun la incercare istetimea si talentele puilor.
VIZLANDIA este o mare familie a gandurilor bune, a dragostei si imaginatiei nemarginite,a culorilor, muzicii, dansului,a povestilor in care lumea cuvintelor magice domneste in armonie cu natura si animalele.

Mai mult decat atat, simpla imaginatie a povestitorului – fie om, fie animal – poate crea, pret de o povestire, o lume aievea, reala, paralela cu viata de zi cu zi. In povestioare se petrec tot soiul de intamplari nastrusnice si intalniri cu fiinte miraculoase; din aventurile astea vietuitoarele se intorc mai intelepte, mai voioase si cu mult drag de ai lor…
DESCHIDE MINTEA SI VIATA-I CA O JOACA!

La rastimpuri, oamenii si animalele deopotriva se intalnesc si pun la cale o sarbatoare de se duce vestea.
La petrecerea asta sunt invitati de fiecare data giumbuslucari vestiti, de peste hat-tari si hat-mari, povestasi glumeti, cantaciosi si dantuitori ….Si mult timp dupa aceea, TOTI fac haz de glumele aflate si se intrec in a-si imita, cu talent, invitatii de la fiesta… E o nebunie de distractie!
INVATA SA AI MEREU UN ZAMBET ASCUNS IN INIMA!

Cand totul in jur prinde viata si infloresc campiile, oamenii si animalele se intalnesc la o intrecere sportiva, pentru ca a-si demonstra fiecare forma fizica exceptionala si talentele atletice in probe de fiecare data noi si ingenioase: catarare cu obstacole, acrobatii cu pasari si fluturi, zbor la firul ierbii, tumba prin povesti si cate si mai cate…Castigatorii impart premiile cu toti participantii la competitie, dar au dreptul sa le faca celorlalti niste farse de pomina…
Nimeni nu se supara, toti se veselesc si isi promit sa se antreneze mai bine pentru urmatorul concurs!

MEREU CAND INVATAM , IMPREUNA CREAM MAGIA!

JUCAUSII DIN VIZLANDIA

VIZOO of Vizlandia s-a nascut intr-o tara ….. indepartata – pe nume VIZLANDIA. Parintii lui Vizoo erau organizatorii petrecerilor si concursurilor sportive din Vizlandia. Vizoo a reusit mereu sa se imprieteneasca si sa se faca iubit de toti copiii care i-au iesit in cale la fiecare petrecere si concurs iar orice copil, care mai de care mai JUCAUS poate deveni prietenul lui Vizoo si cu totii mereu vor forma o mare familie!

UN PRIETEN ADEVARAT ESTE UN DAR CARE TI-L FACI SINGUR!


Cine este VIZOO of VIZLANDIA

VIZOO este un animalut foarte simpatic, ce nu seamana cu nimic din ceea ce ne inconjoara… ma rog, am putea spune ca aduce vag cu o vulpita, cu o PANGLICA colorata pe care si-o schimba dupa bunul plac (cand verde, cand rozalie, cand albastrie), cu un botic indraznet si ochisori scaparatori… Dar se misca iute ca o suricata si gratios precum un pisoias, iar altfel… e foarte sugubet si pus pe sotii!

Se imbraca intotdeauna elegant, altfel unii zic cool si dupa ultima moda, dar adevarul e ca ii place sa dea tonul la vestimentatie si sa-i vada pe ceilalti luandu-se dupa el…
Parintii lui Vizoo erau organizatorii petrecerilor si concursurilor sportive din Vizlandia. Astfel Vizoo of Vizlandia misuna printre invitati de tot soiul, afla o multime de istorioare amuzante, se imprietenea cu toti copiii si animalele, ii invata lucruri si trucuri, statea la taclale si basme cu oamenii mari, se antrena impreuna cu cei mai talentati sportivi din tara…Vizoo era rasfatatul tuturor, intotdeauna pus pe farse si distractie, intotdeauna primul care afla noutati, vesnic plin de verva, umblaret si bagaret!

DAR Intr-o buna zi, un glumitor venit sa distreze Vizlandia la sarbatoare ii povestea lui VIZOO o istorioara cu un panglicar iluzionist din tara sa…
Micutul VIZOO a intrat in poveste, alunecand de pe panglicile iluzionistului intr-un joben cu porumbei, ce l-au purtat departe, in zbor…Oricat a cautat drumul inapoi, spre tara lui, oricata lume a intrebat in stanga si-n dreapta – nimeni nu auzise de VizlandiaVizoo se ratacise definitive….Porni pe o carare serpuita printr-o padure, facu un popas in luminis, schimba o vorba cu un pui de mistret si cu o veverita, apoi, pe inserat, ajunse la un lac intins, plin de nuferi si pasari ciudat colorate. Un batlan s-a oferit sa-l treaca pe malul celalalt si asa, Vizoo a ajuns langa noi…

In scurt timp, VIZOO of Vizlandia a reusit sa se imprieteneasca si sa se faca iubit de toti copiii care i-au iesit in cale, care mai de care mai JUCAUSI si cu ei toti a format o mare FAMILIE… si acum e mai fericit ca niciodata! Nu-si uita Vizlandia lui draga, dar vrea sa ramana aici, cu noi, cu JUCAUSII si sa imparta cu NOI TOTI, toate povestile, intamplarile, ghicitorile si glumele pe care le-a aflat acasa in calatoriile lui imaginare sau reale.

SUNTEM TOTI O MARE FAMILIE!

#suntemtotiomarefamilie