Familia lui Vizoo

BINE ATI VENIT IN FAMILIA lui VIZOO of VIZLANDIA!

Vizoo of Vizlandia este un animalut foarte simpatic, ce nu seamana cu nimic din ceea ce ne inconjoara… am putea spune ca aduce vag cu o vulpita, cu o panglica colorata pe care si-o schimba dupa bunul plac (cand verde, cand rozalie, cand albastrie), cu un botic indraznet si ochisori scaparatori… se misca iute ca o suricata si gratios precum un pisoias… e foarte sugubet si pus pe sotii!

VIZLANDIA este o mare familie a gandurilor bune, a dragostei si imaginatiei nemarginite,a culorilor, muzicii, dansului,a povestilor  in care lumea cuvintelor magice domneste in armonie cu natura si animalele.

Toti copiii alaturi de animale sunt pusi pe distractie, nimeni nu sta pe bara bosumflat, toti se prind in fel si chip de jocuri, spun glume si povestioare pline de talc.

FAMILIA lui Vizoo inseamna bucurii mii si mii plus o sumedenie de chipuri zglobii: INSEAMNA PRIETENIE SI IUBIRE!  

#aniversam10ani


MAGIA ARTEI SI ENTERTAINMENTULUI PENTRU COPII

DE 10ANI, intreaga familie VIZOO creeaza proiecte educative si de divertisment pentru a raspunde nevoilor sociale fiecarui copil in parte, astfel ca lumea magica a artei si divertismentului sa aduca zambetul celor mici si mari pentru evolutia comunitatii noastre.

Vizoo incearca sa raspunda in mod special nevoilor de comunicare, educatie prin joc, distractie, muzica, dans, teatru, activitati de arta si cultura.

Educatia este cea care formeaza generatii si mentalitati, iar educatia cu ajutorul distractiei corespunzatoare, ii va ajuta pe cei mici sa devina entuziasti si curiosi, creativi, ambitiosi si increzatori in sine, independeti si comunicativi, isi vor putea ajuta propriul organism impotriva bolilor si vor deveni toleranti si sensibili la nevoile semenilor, animalelor si a mediului inconjurator.

PRIETENI DRAGI am adunat impreuna  prin evenimente , ateliere de creatie si aniversari cele mai frumoase amintiri pentru o copilarie unica..in armonie…

HAIDETI SA LASAM MOSTENIRE PLANETEI:
UN GAND BUN! FII VESEL SI BUN!

#fiiveselsibun

FII CURIOS! Avem jocuri si multe surprize!

Intra in marea familie VIZOO OF VIZLANDIA!